Budai J. Gergő 2017. szeptember óta a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be, emellett pedig ő a vállalat igazgatóságának alelnöke is. Utóbbi, alelnöki pozíciót 2021. február végéig változatlanul betölti.
 
A Vodafone Csoport kezdeményezésének részeként november elsejétől a Vantage Towers Zrt. felel a vállalat passzív hálózati elemeiért, így mintegy 2000 bázisállomásáért és a hozzájuk tartozó egyéb elemekért.
 
A Vantage Towers Magyarország megalapításával a passzív hálózatmegosztási konstrukciókat tervezik támogatni, hogy más infokommunikációs cégek és más iparágak vállalatai is igénybe vehessék a passzív hálózati infrastruktúrát.
 
A tájékoztatás szerint a Vodafone Magyarország Zrt. és a Vantage Towers Zrt. számára egyaránt kiemelt prioritás a fenntarthatóság és a bolygó védelme, így a vállalat működésében fontos szerepet kapnak a környezetkímélő megoldások, illetve a zöldenergia minél nagyobb arányú felhasználása. Ezen törekvés részeként a hazai bázisállomások áramfogyasztását 2020 novemberétől teljes egészében megújuló energiaforrások igénybevételével fedezik - közölték.