Aradszki András a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az országgyűlési választást Pest megye 1. sz. választókerületében.  A 79 607 szavazópolgár 74,63 százaléka adta le voksát vasárnap. A szavazatok 98,8 százalékos feldolgozottságánál Aradszki a voksok 44,03 százalékával nyert, mögötte Csőzik László (MSZP-Párbeszéd) 35,39 százalékot, Vágó Sebestyén (Jobbik) 12,92 százalékot kapott.
Aradszki András az eredményhirdetést követő sajtótájékoztatóján köszönetet mondott a szavazópolgároknak. Hangsúlyozta: az hogy a választók megerősítették a Fidesz-KDNP-t, kötelezi az országgyűlési képviselőket, hogy folytassák a 2010-ben kezdett munkát. Kiemelte: a helyi ügyeket (út- és iskolaépítések, a Modern Városok Program megvalósítása) folytatni fogják.

Érden és környékén Aradszki folytathatja
 
Érden két rendkívüli esemény történt a választáson – tudtuk meg vasárnapi urnazárás után a választási bizottságtól. A Momentum aktivistái leragasztották más pártok plakátjait. Mivel ilyen eset pár napja is előfordult, ezért pénzbüntetést kaptak. Csőzik László pedig az MSZP-Párbeszéd jelöltje a szavazókör 150 méteres körzetén belül kampányolt. Az OEVB eltiltotta e tevékenységtől. Érden a voksolás ezzel együtt rendben zajlott. Egy helyen, az 5-ös szavazókörben csúszott az urnazárás fél nyolcra, elsősorban az átjelentkezőknek köszönhetően.