Idén május 11. és 13. között rendezik meg a Nyitnikék vásárt, ahol 3500 négyzetméteren mutatkozhatnak be a (főleg) helyi és környékbeli iparosok, szolgáltatók. A háromnapos mustrát a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK) rendezi, az önkormányzat támogatásával, és az Érd és Környéke Ipartestület együttműködésével.

A szervezők idén is színes kulturális, szakmai és sportprogrammal készülnek: smink- és divatbemutatóval, nemzetközi pétanque-versennyel, tombolával, koncertekkel, helyi egyesületek fellépéseivel színesítik ezt a három napot, és enni-innivalót is talál majd mindenki a szabadtéri büfésátrakban.

Ahogy eddig, úgy idén is 4 és 8 négyzetméteres standokat vehetnek igénybe a kiállítók – a 4 négyzetmétereseket ingyen. (Ezt a lehetőséget elsősorban a mikro- és kisvállalkozásoknak, valamint az adószámmal rendelkező magánszemélyeknek, termék-előállítóknak tudja biztosítani a kamara). Összesen 150-200 vállalkozás mutatkozhat be a közönségnek, no meg egymásnak, hiszen ilyenkor a vállalkozók közt is kapcsolatok születnek.

Az Érdi Nyitnikék Kiállítás és Vásár május 11-én 12-től 20 óráig, 12-én és 13-án 10-től 18 óráig várja az érdeklődőket. A kiállítók a http://szervezo.pmkik.hu/2018/erdi-nyitnikek oldalon jelentkezhetnek.