A nagycsaládos egyesület elnöksége házasság heti ajánlót készített, felsorolva benne azokat a kedvezményeket, ingyenes lehetőségeket, amelyekkel a sokgyermekes házaspárok élhetnek – legyen az akár egy séta, vagy akciós borkóstoló. A kedvezményeket részben környékbeli, illetve érdi cégek biztosítják ezen a héten, az Ága-Boga megkeresésére. Így egyebek közt a programban résztvevő cukrászdában, pékségben és étteremben is kedvezőbb árért fogyaszthatnak a házaspárok. Sőt a Nagycsaládosok Országos Egyesülete jóvoltából kedvezményes színház- és koncertjegyekhez juthatnak a nagycsaládos házaspárok, az ÉRD Arénában pedig harminc százalék kedvezményt kapnak. Ez utóbbi akció ráadásul nemcsak a házasság hetében, hanem egész évben érvényes.

Az egyesület emellett kedden és csütörtökön 16 és 20 óra között a baptista imaházban társasjátékokkal várja a házaspárokat, 16-án pedig kedvezményes borkóstolóval. A házasság hetének jegyében 18-án a Késői Eső Gyülekezetben 10 órától istentisztelet, míg a postástelepi templomban szerdán 17 óra 30 perckor beszélgetéssel egybekötött imalehetőség lesz.

A házaspárok kaptak egy hétpróba füzetet is. Aki igazolja, hogy négy programon részt vett, oklevelet kap. Az Ága-Bogának körülbelül 160 tagcsaládja van. A szervezők úgy számították, hogy mintegy ötvenen vesznek részt ezen a házasság heti hétpróbán.