Forgalomkorlátozás várható az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán október 30-án 7 órától 15 óráig geodéziai munkálatok végzése miatt, Zsámbék és Nagyegyháza Óbarok pihenők között, a 33-as és a 40-es kilométerszelvények között a belső forgalmi sávban.

Szintén forgalomkorlátozás várható az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán október 30-án 7 órától 15 óráig burkolatjel festés miatt Tatabánya és Zsámbék közt, az 56-os és a 36-os kilométerszelvények között a belső forgalmi sávban.

November 2-án 7 órától 15 óráig az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán burkolatjel festés miatt Biatorbágy és Bicske között, a 36-os és 16-os kilométerszelvények között a belső forgalmi sávban várható forgalomkorlátozás.

November 3-án 7 órától 15 óráig az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán szintén burkolatjel festés miatt Óbarok pihenő és Tata közt, a 40-es és 66-os kilométerszelvények között a belső forgalmi sávban várható forgalomkorlátozás.

A helyszíneken torlódásra és sebességkorlátozásra kell számítani! A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy türelemmel és fokozott óvatossággal közlekedjenek az autópálya érintett szakaszain!