BELFÖLD
Mindennap ebédet kap egy hajléktalan az ismert pékség törzsvendégétől
Egy igazán kedves történet járta be a közösségi média oldalait a hét első napján.
Több mint 21 000 négyzetméterrel növelte csomagfeldolgozási kapacitását a Magyar Posta az idén.
Hétfőtől december 8-ig tart az idén a Miénk a város! című játék.
Hétfőtől december 8-ig tart az idén a Miénk a város! című játék.
Szükség volt a 18 év alattiak számára kibővíteni az addiktológiai rehabilitációs szolgáltatások körét – mondta a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár.
A cukorbeteg nőket célozza egy új kampány
Holnap, november 14-én lesz a Cukorbetegek Világnapja. A várandós anyák körében az átlagosnál gyakoribb a betegség.
Lenyűgözték a magyar borok és a kerékpárutak a külföldi szakújságírókat
A nemzetközi kerékpáros szaksajtó is felfigyelt a magyar turisztikai lehetőségekre – például a „8 nap alatt a fürdők és a borok földjén” elnevezésű programnak köszönhetően. Szakemberek szerint a kerékpáros turizmus, összefüggésben a gasztro- és borkultúrával például, további lehetőségeket rejt, ezzel a turisztikai szezont is meg lehet hosszabbítani.
A bruttó 3,6 milliárd forintból 2019 tavaszára felépülő ingatlan alapkövét Polt Péter legfőbb ügyész és Szita Károly (Fidesz-KDNP) polgármester rakta le hétfőn.
Pesti Srácok: Önkormányzati lakást adna a migránsoknak a MigSzol
A MigSzol most vélelmezhetően azon ügyködik, hogy a jelenleg használaton kívüli önkormányzati lakásokba migránsokat költöztessen - írta a PestiSrácok.hu.
Az országgyűlés 2011-ben nyilvánította november 13-át a magyar nyelv napjává. Azért ezt a napot, mert 1844-ben ekkor fogadták el a magyar nyelvet hivatalossá tevő törvényt. A cél ilyenkor, hogy ráirányítsák a figyelmet a szellemi-kulturális örökségünk alapját jelentő anyanyelvünkre. Idén is közös versmondásra, vetélkedőkre, kulturális programokra készülnek több városban is.
2017. december 16. szombat, Etelka és Aletta napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg