BELFÖLD
Kétnapos megemlékezés-sorozat kezdődik a fővárosban
Egymást érik a hosszú hétvégén az '56-os fővárosi emlékprogramok. Már vasárnap is tartanak megemlékezéseket – például a műegyetemi rakparton –, hétfőn reggel pedig felvonják Magyarország lobogóját a Kossuth Lajos téren.
Eger lett a nyerő erre a hétvégére
Most is megtelt a legtöbb szálloda a hosszú hétvégére, a legnépszerűbbnek Eger bizonyult. De a fővárosban is telt ház van a hotelekben. A felmérés szerint a vendégek túlnyomó többsége SZÉP-kártyával fizet az éjszakákért.
A sok esőre figyelmeztet több megyében az OMSZ
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 4 és 10 fok között alakul.
A lóvasúttól az omnibuszig - Budapest közlekedése anno
Pesten 1866. augusztus 1-jén indult meg az első lóvasút az akkori Szénpiac, vagyis a mai Kálvin tér és az Ország út, ma Váci út közötti, újpesti útvonalon.
Latorcai: 61 éve a bátorság legyőzte a félelmet
A Miniszterelnökség helyettes államtitkára az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetségének megemlékezésén mondott beszédet.
Kopogtat az influenzaszezon
Hamarosan kezdődik az influenzaszezon - mondta Bense Tamás háziorvos szombat délelőtt az M1 aktuális csatornán.
Nyíregyházán meghaladta a szmogriadó tájékoztatási küszöbértékét a szálló por koncentrációja
Az önkormányzat arra kéri a nyíregyháziakat, hogy lehetőleg ne használjanak személyautókat, főleg dízelüzeműeket, utazzanak inkább autóbusszal és ha lehetséges, mérsékeljék a szén-, fa- és olajtüzelésű fűtőberendezések használatát.
Az Airbnb öl és butít, mint a drog?
Hazánkban a rövid távú lakáskiadás gyakorlatilag egybeforrt a belvárosban randalírozó külföldiekkel. A jelenség feljebb nyomta a lakásárakat, amelyből kivették részüket a „külföldi befektetők is”.
2017. október 21. szombat, Orsolya napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg