A Piknik Kódex útmutatásait betartva, az egyes helyszínek befogadóképességét figyelembe véve várják a kikapcsolódni, kóstolni, e-bike-túrázni vágyókat a hétvégén Etyeken - mondta el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában Rókusfalvy Pál szervező, ötletgazda.
    
Hozzátette: a helyi vendégvárók a Magyar Turizmus Zrt. Covid-kézikönyve alapján alkották meg azt a Piknik Kódexet, amely a biztonságos és kulturált kikapcsolódást lehetővé teszi.
    
Az ötletgazda szerint hangulatát tekintve ugyanolyan lesz a piknik, mint máskor, csak a helyszíneken jobban figyelnek az óvintézkedésekre.
    
A látogatóknak érdemes letölteni az év minden napján használható, ingyenes e-tyek alkalmazást, ahol minden vendégváró programja, a helyszínek befogadóképessége és útbaigazító információja megtalálható - tette hozzá.
    
A programok között vezetett e-bike túra, kulturális események, borkóstolók és izgalmas ételek várják az ínyenceket. A szervezők a pikniket követően további programokkal készülnek az ősz folyamán - közölte Rókusfalvy Pál.